Friday, April 06, 2007

Yeni Bir Mim: Takip Ettigim Bloglar

Su siralar hic mutfaga girecek halim yokken bu mimler pek guzel imdadima yetisti. Boylece, yeni tariflerle olmasa da, Bizim Pastane'nin sayfalarina biraz canlilik geldi. Tesekkurler Yelda!

Sizi bilmem ama, resimsiz iletiler bana biraz kuru geliyor. Bu nedenle konumuzla hic bir ilgisi olmasa da, gecen hafta yaptigim truflerin bir resmini ekliyorum yukariya. Bu resmi ilk defa olarak kameramin Av modunu kullanarak cektim ve bilincli olarak ondeki trufu net, arkadakileri flu olarak resimlemeye calistim. Gururluyum :) Konumuz olan mimle biraz zoraki bir ilgi kurmak pahasina, resimdeki trufleri, bu yaziyi okuyan arkadaslarima ithaf ve ikram ediyorum. Sanal ikramlara bayiliyorum; yiyelim, icelim, ama sismanlamayalim, kolestrolumuz de artmasin. Ne iyi, degil mi?

Bu mimde blog arkadaslarimizi anlatiyoruz kisaca. Bu aralar takip ettigim blog sayisi, yabanci olanlarla beraber, sanirim yuzu gecti. Gonlum hepsinden kisa da olsa bahsetmek isterdi ama bu mumkun degil. Bunun icin adlariyla tek tek anamasam bile, listemdeki tum blogcu arkadaslarin benim icin ozel oldugunu ve bloglarini severek izledigimi vurgulamak istedim baslamadan.

Once beni sobeleyen blogcu arkadasim Yelda'nin blogu var sirada. Yelda'yi Bizim Pastane'ye yorumlarindan tanidim once. Blogu oldugunu ise bu mim sayesinde ogrendim. Tabii Cilekli'yi hemen linklerime ekledim, bazi tariflerini de yapilacaklar listeme..

Portakal Agaci
benim blog maceramin baslangici. Hatice benim icin ozen, mukemmelliyet, yardimseverlik ve misafirperverligi temsil ediyor.

Dilek'ce
'de hep yeni bir seyler buldum: yeni fikirler, yeni tarifler, yeni yaklasimlar. Sanirim bir cok konuda (ozellikle de mutfakta) Dilek'ten daha tutucu oldugum icin, onun blogu her zaman heyecan ve ilham verdi bana. Keske daha s1k guncellese...

Mine blog sahibi olma konusunda beni yureklendiren ilk blogcu arkadasim. TeaTime'in birbirinden aydinlik ve duru guzellikte resimlerine hep hayran oldum. Yolun basinda, fotograf cekme konusundaki sorularimi ayrintilariyla cevapladi Mine; hem bilgilendirdi, hem yureklendirdi.

Emel'in Yemek Gunlugu, ilk takip etmege basladigim yemek bloglarindan. Annemin yemeklerini ve mutfagini animsatiyor bana onun yaptiklari, icim simsicak oluyor sofralarini gordugumde... En fazla tarif denedigim bloglardan biri de Emel'in Gunlugu.

Hanimis'i ilk gordugumde hayran kalmistim. Isil'in yaptiklarini, yazdiklarini, cektigi resimleri seviyorum. Bazi bazi ayni dalga boyunda seyrediyor olmaliyiz ki benzer seyler yapiyoruz onunla, ve bu cok hosuma gidiyor. Yorumlarini bile okumaktan zevk aldigim bir site onunki.

Gelincik Tarlasi'ni ev sahipligini yaptigim Elma-YE'de tanidim. Daha ilk yazisindan Burcu'ya ve yazilarindan sicakligi yansiyan ailesine yakinlik duydum. Aylar icinde kendini gelistirmesini, birbirinden guzel eserler yaratmasini hayranlikla izledim. Duvarlarina yesil sarmasik dallari stensillenmis, birbirinden guzel pasta maketleriyle dolu o mutfak sanki benim mutfagimmis gibi asina bana.

Son zamanlarda Devletsah'in sitesini acmakta zorluk cekiyorum. Bu nedenle eskisi kadar izleyemez oldum yaptiklarini. Ama onun olaylara yaklasimini, sitesiyle bize getirdigi yenilikleri ve hizmetleri seviyorum.

Miss Cilek benim icin ozel bir insan. Birlikte bir projede calismak ve birbirimizi biraz daha iyi tanimak imkanimiz oldu onunla. Ictenligini, sanatciligini, yardimseverligini, el attigi her ise guzellik katisini seviyorum.

Tasarimini, sadeligindeki guzelligi, resimlerini ve tabii yazilarini cok begeniyorum Evcini'nin. Guncellendiginde icime heyecan veren bir site de bu.

Munevver'i Nane Limon bloglar alemine katilmadan once, bana cok sey ogreten nazik yorumlariyla tanidim. Hatta itiraf edeyim ki, Munevver'in blog sahibi olmaya karar verisinde belki minicik de olsa bir katkim olmustur diyerek kendi kendime paye cikariyor ve mutlu oluyorum bazen. Devamli yeni seyler ogrendigim, okumaktan cok zevk aldigim bir blog Munevver'inki.

Pastaci
Burcu ile ilgi sahalarimiz cok benzesiyordu ilk basta. Simdi o benim hemen hic tecrubem olmayan seker hamurlu pastalarda uzmanlasma yolunda, ama yine de yaptiklarini buyuk zevkle ve hayranlikla izliyorum.

Duduk Makarnasi'nin Behiye'si benim becerikli ve bir o kadar da mutevazi blogcu arkadasim. Belki o da benim gibi gurbetci oldugundan, belki bambaska nedenlerle onu kendime yakin hissettim hep.

Mutfakta kim gibi olmak isterdin dense, yerinde olmak isteyebilecegim ilk kisi Kedili Mutfaklar'in yaratici ascisi Oya olurdu. Ayni yazisiyla beni hem kahkahayla gulduren, hem aglatan insan Oya.

Fethiye, benim eksik olan ve eksikligiyle icimde ukte kalan taraflarima hitap ediyor. Hep istemisimdir bahce isleriyle ugrasmayi, kendi bahcemin mahsulunu pisirip, yemeyi, ikram etmeyi, kendi yogurdumu, peynirimi yapmayi ama simdiye kadar beceremedim. Bu isi basaran Fethiye'yi Yogurtland'inde gipta ve hayranlikla izliyorum.

Sibel'in cok saglikli, pratik ve guzel tarifleri var kuskusuz; ama o kadar guzel yaziyor ki, zaman icinde onun yazilarini okumaktan aldigim zevk, tariflerine olan ilgimi ikinci plana itti. Ne zaman Sibel'in Kahvesi'nin guncellendigini gorsem, icim kipir kipir yazdiklarini okumak icin kosuyorum kahvesine. Yazilarindaki huznu --etrafindaki guzelliklere gozu acik, hayati seven bir huzun bu ama--seviyorum, kendimi buluyorum bazi yazdiklarinda.

Kendisinden bir cok sey ogrendigim, kalbini yazilarina dokmekten cekinmeyen bir guzel insan da Mutfakta Zen Tijen. Onun resimlerini dusundugumde, yemek resimlerinden once, cektigi muhtesem cicek resimleri geliyor aklima. Cicekleriyle esliyorum dusuncemde Tijen'i.

Betul'un fotograflari beni heyecanlandiracak guzellikte. Yazilarini ve tariflerini cok ilginc buluyorum, yetmiyor, satir aralarini okumaya calisiyorum. Benim icin mistik bir niteligi var Rustic'in.

Su anda mutfagimin en sevilen yemeklerinden birkacini (eskilerin dedigi gibi, ismiyle musemma) Nezaket'in Acik Bufe'sinden ogrendim. Bastan beri ozenli tarifleri, resimleri ve guzel yazilariyla zevkle izledigim bir blog oldu Acik Bufe.

Saziye'nin blogu Mutfak Guncesi de dusundurucu yazilari, usta ellerden ciktigi besbelli olan guzel yemekleri ve resimleriyle, ziyaret etmekten zevk aldigim bir site. Beklentilerimin yuksek oldugu, fakat hic bir zaman hayal kirikligina ugratmayan bir ugrak benim icin.

Evcil Kedi cok faydalandigim bloglardan biri. Hatta yillardir yapageldigim bazi yemeklerin bile puf noktalarini Tulin'den ogrenip, daha iyisini yapar oldum. Bizim eve giren patlicanlar, kizartilmaktan onun sayesinde kurtuldu mesela :) Lezzetten taviz verilmeden de saglikli yenilebilecegini gosterdi bana. Daha s1k guncellenmesini diledigim bir blog da onunki.

Su anda guncellenmiyor ama Zeytin Dali da takip etmekten cok zevk aldigim bloglardandi. Dilek, dallarini budadi. Eh bahar da geldi, umarim baska bir bahara kalmaz bulusmamiz ;)

Evet, biliyorum, biraz uzadi ama hic birini yazmadan gecemedim. Bu liste aslinda daha da uzar gider ama hadi, burda noktalayalim. Sobeleme konusuna gelince, arkadaslarim beni bagislasinlar. Unuttugumdan degil ama, istemeyenleri zorlamak istemedigimden, kimseyi sobelemeyecegim. Yazdigim arkadaslardan, bu mimi cevaplamak isteyenler olursa, yazdiklarini ilgi ve zevkle okurum ama.

Herkese sevgiler, ayrilmadan lutfen bir de truf buyurunuz; afiyet seker olsun.


48 Comments:

Blogger munevver said...

Ne demek "minicik bir katkı"?Nane Limon senin sayende oluştu,biliyorsun.Bu,benim için ileride ayrı bir yazının konusu olacak.Benim,senden öğrendiğim o kadar çok şey var ki.Sadece pasta vs.değil.Nasıl bu kadar "mütevazı" olunur? Çok güzel bir örneğisin benim için.Teşekkürüm yetersiz,biliyorum.Sevgiyle kucaklıyorum.
Nane Limon

4/10/2007 09:51:00 AM  
Blogger Devletsah said...

Sevgili Zinnur;

Siteme girilmesinde halâ problem yaşandığını duyunca ağlayacak gibi oluyorum. Artık ne yapacağımı şaşırdım. Gözüm sürekli Firefox'un saatinde. 25 sn'den geç yüklenirse hosting firmasına e-posta gönderiyorum. Genelde de 12-14sn'de yükleniyor. Sen Amerika'dan bağlanamıyorsan biz Türkiye'de ki zavallı internet kullanacıları ne yapacağız...
Eğer senin kadar güzel pastalar tatlılar yapsaydım, bir sürü acayip yenilik bulmaya vaktim olmazdı herhalde. Ellerine sağlık

4/10/2007 12:12:00 PM  
Blogger Burçin'in Denemeleri said...

Merhaba Zinnur,
Truf resmi gerçekten çok güzel çıkmış. Sanki alıp ağzıma atabilecekmişim gibi duruyor.
Arkadaşlarını ne güzel anlatmışsın, çizgin hep aynı tebrik ederim.
Sevgiler,

4/10/2007 12:24:00 PM  
Anonymous Anonymous said...

Çok güzel anlatmışsın canım.Zevkle okudum:)Truffler de çok cazip görünüyor ..selam ve sevgilerimle...

4/11/2007 12:51:00 AM  
Anonymous Anonymous said...

truflerınden aldım bır ane canım..yazın cok hos olmus ve yazdıgın arkadasları bende ılgıyle takıp ederım ama benım hergun heyacanla actıgım bır sayfada senın sayfandır canım....yaptıklarını denemekten zevk duyuyorum....herzamanda takıpcın olacagım....sevgılerımle canım..benımde bır sayfam var artık eger lıstene eklersen onur duyarım...

4/11/2007 06:06:00 AM  
Anonymous Anonymous said...

merhaba bunlar müthiş görünüyorlar ellerinize sağlık akşam akşam canım istedi:)
esra

4/11/2007 06:38:00 AM  
Blogger Dilek... said...

Sevgili Zinnur, trufler nefis olmus, su an parmaklarimi yaliyorum :) tabi sanal olarak!!!

Sagol beni de hatirladigin icin. Sen de bambaskasin zaten benim, ve eminim, bircok blogcu icin.

Bahar geldi ve bitti derken, buralara tekrar kis geldi vallahi. Sizin oralar daha da soguktur belki. Tek iyi tarafi, hala gec kalmis sayilmam yazi yazmak icin :)) Hadi gari diyorum kendime...

4/11/2007 07:19:00 AM  
Anonymous Anonymous said...

Azalmadan truflardan bir tane de ben alayim dedim.Yazin mükemmel olmus.Güzel günler dilegi ile......

4/11/2007 09:47:00 AM  
Blogger Nukhet said...

Sevgili Zinnur
Bu guzel yazi sayesinde daha onceden pek bilgimolmayan eski blog sahibi arkadaslara da ulasmis oldum. Onlara karsi besledigin samimi duygular bana da gecti. Acaba diyorum su sagdaki blog listene aksam menusunude ekleyebilirmisin? Belki burada gezinmekte hosuna gidebilir. sevgiler

4/11/2007 01:56:00 PM  
Blogger Yasemin said...

zinnur selam ben yasemin :) dilerim birgun bende takip ettigin bloglardan olurum.. ama once ben seni bir sobeliyim bakim saklanamazin :))
3x3 e beklerim ...
gel bak bakalim bir siteme :))
SOBEEE :))
http://yaseminmutfakta.blogspot.com

4/12/2007 01:54:00 AM  
Blogger zinnur said...

Munevver, guzel sozlerin icin cok tesekkur ederim. Ben mutevaziligin orngiysem senin icin, inan sen de benim icin kadirsinasligin, caliskanligin ve ogrenme isteginin timsalisin. Sen boyle olduktan sonra, benden ogrendigini soyledigin birkac seyi nasil olsa, nerden olsa ogrenecektin. Ben vasita oldugum icin mutluyum sadece.
Sevgiler,

4/12/2007 05:29:00 AM  
Blogger zinnur said...

Devletsah'cigim, ne olursun aglama :) Vaziyet o kadar vahim degil.Bak simdi zamanladim, benim fiber optic baglantimla sadece 5 saniyede acti. Herhalde ben birkac kere o senin hosting firmana email attigin talihsiz gunlere denk gelmis olacagim. Ama daha fazla beklemek de gerekse, onemi yok. 25 saniyenin dostlar arasinda lafi mi olur?
Sevgiler,

4/12/2007 05:33:00 AM  
Blogger zinnur said...

Burcin, cok tesekkur ederim.
Sevgiler,

4/12/2007 05:34:00 AM  
Blogger zinnur said...

Serinmavi, tesekkurler.

4/12/2007 05:34:00 AM  
Blogger zinnur said...

Saliha, cok tesekkur ederim guzel sozlerin icin. Sayfani ilk firsatta ekleyecegim.
Sevgiler,

4/12/2007 05:35:00 AM  
Blogger zinnur said...

Bir fincan keyif, evet, bunlar bagimlilik yapan tehlikeli seyler, insan hep istiyor. Cayin yaninda, kahvenin yaninda, sabah kalkinca, gece yatarken... Kucuk miktarlarda yapmakta fayda var ;)
Sevgiler,

4/12/2007 05:38:00 AM  
Blogger zinnur said...

Dilek'cigim, kalp kalbe karsi... Ne kadar mesgul oldugunu tahmin edebiliyorum aslinda. Ayrica odak noktasi bir kere kayinca, geri donmenin ne kadar zor oldugunu da biliyorum. Bunu yaparsan tabii cok seviniriz, ama yapamasan da simdiye kadar olan tariflerin, guzel bir kaynak bizim icin. Ve ara sira yorumlarda da olsa, sesini duymak cok guzel.
Sevgiler,

4/12/2007 05:50:00 AM  
Blogger zinnur said...

Serap, tesekkurler, ve afiyet olsun :)

4/12/2007 05:50:00 AM  
Blogger zinnur said...

Nukhet, guzel yorumun icin tesekkurler. Senin yorumunla blog isinde kidemlilerden sayilabilecegimi farkettim ve sevindim :) Ingilizce blogum 2 yili Subat ayinda geride birakti, Bizim Pastane ise Haziran'da 2 yasinda olacak. Zaman cok cabuk geciyor.

Aksam Menusu cok guzel bir blog. Linklerime memnuniyetle ekleyecegim.
Sevgiler,

4/12/2007 05:58:00 AM  
Blogger zinnur said...

Yasemin, demek sobelendim. Bu sobe zaten bana daha onceden de gelmisti, Munevver ve Ufuk sayesinde. Bir de hediyesi olacak, degil mi? Hemen simdi ziyaretine geliyorum, bakalim hediyem neymis?
Sevgiler,

4/12/2007 06:00:00 AM  
Blogger Sibel said...

Sevgili Zinnur, takip ettiğin bloglar listesinde adımı görmek inan çok mutlu etti beni. Yazılarımdan keyif almana gerçekten çok sevindim. İnan ki aynı keyfi ben de senin o usta işi tatlılarının fotoğraflarına iç çekerek bakarken alıyorum. Yoğun bir iş gününün sonrasında beni gülümsettin, çok teşekkür ederim!
Sevgilerimle..

4/12/2007 07:33:00 AM  
Blogger İpek Kuscu said...

Zinnur'cuğum,çok teşekkür ederim eminim yeni projelerde de birlikte çalışacağız.
Yaptıklarıma gelince 0-3 yaş arası şeyler ,emin ol ciddiye alınacak gibi değiller,her ay dergiyi alınca annem tarafında azarlanıyorum ,"kaç yaşına geldin ama hala çocukça şeyler yapıyorsun" diyerek.
Dostluğun için,arkadaşlığın ve bilgeliğin ve yazılarınla tüm öğrettiklerin için ,çok teşekkür ederim bende sana.
Öncelikle Rana yaramazına ,Zeynep'e ve Mehmet'e (Umarım yalnış hatırlamıyorum isimleri)sevgilerimi ilet ve seni çok öpüyorum.
Sevgilerimle.

4/12/2007 11:40:00 AM  
Blogger Burçin'in Denemeleri said...

Merhaba Zinnur,
Bu konuların erbabı olarak teknik bir konuda destek rica ediyorum senden eğer kabul edersen. En iyi senin bileceğini düşünüyorum. Şöyle ki ben blogcudan bloggera geçiş yaptım eski bakın ne pişirdim artık burcin'in denemeleri oldu. Sayfamı hala düzenlemeye çalışıyorum. Blogger'da kategorilerim diye bir bölüm yok. Sanırım kendim oluşturmam gerekiyor. Bunu nasıl yapabilirim gönderileri yazarken hiç sormuyor mesela nereye ekleyeceksin gibi. Bu sorunumu nasıl çözebilirim. Ne yapmam gerekiyor. Bilgi verebilirsen çok ama çok mutlu edersin beni. Sevgilerimle,

Eğer özel yazmak istersen mail adresim : burcinbirdane@gmail.com

4/12/2007 12:19:00 PM  
Blogger Tijen said...

Sağol Zinnur'cuğum,
Çok incesin. Her şey gönlünce olsun ve sevdiğin tüm çiçekleri (sanal da olsa) sana yollamaktan zevk alacağımı bilmeni isterim.
Tijen

4/12/2007 06:33:00 PM  
Anonymous Anonymous said...

Merhaba Zinnur, trufların resmi öyle güzel çıkmış ki, sen gururluysan bende seni tebrik ediyorum.

4/13/2007 01:17:00 AM  
Blogger Dilek'ce said...

Zinnur, resim harika! Hele ki artik nasil cekecegini ögrenmek cok daha harika.
Elimden geleni yapiyorum mesajin icin.
Bu girisin cok özel bence her birimiz icin. Ben kendi adima tesekkür ediyorum degerli arkadasim, benim icin her acidan cok özelsin!

4/13/2007 02:02:00 AM  
Blogger hanimiş said...

Senin yazilarin her zaman yapmak istedigim seyi bulmamda yol gosterici oldu bana. (Bunu daha net ifade edebilmeyi isterdim simdi ama elimden bu kadari geldi). Cok onore oldum Hanimis ve benim hakkimda yazdiklarina. Tesekkur ederim, bilmukabele..

4/13/2007 02:34:00 AM  
Blogger Burçin'in Denemeleri said...

Zinnur,
Seni çok seviyorum, çok iyi kalplisin. Hemen imdadıma koştun. Buraya da yazmak istedim.
Çok ama çoook sağol.
Sevgilerimle,

4/13/2007 04:47:00 AM  
Anonymous Anonymous said...

Zinnur, cok tesekkurler guzel sozlerin icin. Mistik !.. Sanirim ortak noktamizi bulmussun, ama sen benden farkli olarak kal ile degil, hal ile gosteriyorsun. Seni benim adima ozel yapan da iste bu ozelligin.

4/13/2007 05:31:00 AM  
Anonymous Anonymous said...

Zinnur Hanım,

Hem güzel şeyler yapın, hem de onları en şahane halleriyle resmedin. Olacak şey mi? Bu bize reva mıdır?!

4/13/2007 05:44:00 AM  
Blogger Oya Kayacan said...

Zinnur... Senin mukemmeliyetciliginle benim gelisiguzelligim ayni mutfakta birlesse, var ya...

4/13/2007 05:46:00 AM  
Blogger evcilkedi said...

Benim senden öğrendiklerimin yanında bir kaç püf noktasının lafı mı olur Zinnur? Mutfakta yarattığın güzellikleri hayranlıkla izliyorum. Yaşamın diğer alanlarında da çok yaratıcı olmalısın. Annelik ve evin tüm sorumluluğuna rağmen bu yaratıcılığını göstermeye fırsat bulduğun için sana gıpta ediyorum doğrusu. Takip ettiğin blogların arasında yer almak evcilkedi için çok gurur verici:-) Çok teşekkür ederim!

4/13/2007 06:29:00 AM  
Anonymous Anonymous said...

Size tek kelimeyle hayranım. Sadece blogunuzdan tanıyorum sizi ama hep sizinki gibi, bir hayatım olsun istemişimdir. Maaşallah.

4/13/2007 07:30:00 AM  
Blogger zinnur said...

Sibel'cigim, memleketimin sehirlerine ses veren, onlari adeta konusturan yazilarini sevmemek mumkun degil. Sen yazdikca, seninle Ege sahillerinde, Istanbul'da, Canakkale'de geziyorum sanki. Sagolasin!
Sevgiler,

4/15/2007 07:20:00 AM  
Blogger zinnur said...

Sevgili Cilek, bakma sen annene, onlar oyle der, sonra da icin icin iftihar ederler. Her yaptigin guzel kesinlikle. Cocuklara iletecegim guzel dileklerini. Bizden de size ailecek selam ve sevgiler,

4/15/2007 07:26:00 AM  
Blogger zinnur said...

Sevgili Tijen, aldim hediyelerini. Cok tesekkur ederim, esas ince olan sensin.

4/15/2007 07:27:00 AM  
Blogger zinnur said...

Sagol Pembeli'cigim, daha bir cok deneme yapmam lazim bu konuda, ama ilk defa bilincli olarak yaptigim bu is beni cok mutlu etti. Senin begenmene de ayrica sevindim.
Sevgiler,

4/15/2007 07:29:00 AM  
Blogger zinnur said...

Dilek'cigim, sen begendiysen olmustur! Resim secme konusunda kendimden cok senin fikrine guveniyorum zira.

Bu giris benim icin de cok ozel oldu. Ozellikle bu yorumlar kisminda, cok sevdigim blog arkadaslarimla toplasmis sohbet ediyoruz gibi hissettim kendimi.

Sevgiler,

4/15/2007 07:34:00 AM  
Blogger zinnur said...

Isil'cigim, ne kadar hakkediyorum bilemiyorum ama, cok tesekkur ederim yazdiklarin icin. Ben de senin yaptiklarindan cok faydalaniyorum, ayrica yillardir yapmak isteyip de yapamadigim projelere girismek icin bana cesaret veren de sensin. Bu sekilde birbirini gelistirmek cok guzel.
Sevgiler,

4/15/2007 07:44:00 AM  
Blogger zinnur said...

Burcin'cigim, rica ederim. Sen de cok sirinsin, tesekkur ederim yorumuna.
Sevgiler,

4/15/2007 07:46:00 AM  
Blogger zinnur said...

Betul'cugum, sagol ama ben nerde, o dedigin nerdee! Umarim olur bir gun.Cok tesekkur ederim guzel sozlerin icin, hakketmesem de mutlu etti.
Sevgiler,

4/15/2007 07:51:00 AM  
Blogger zinnur said...

Metin-the-poor, dogru diyorsunuz, bu blog isinin bir kusuru yaptigini paylasamamak. Ben de hissediyorum bu eksikligi.
Sevgiler,

4/15/2007 07:53:00 AM  
Blogger zinnur said...

Oya'cigim, o ikisi maalesef pek birarada olamiyor. Senin yaraticiligindan birazcik bulassa bana, baska bir seycikler istemem. Bir aralar ruyalarima girmistin, mutfakta senin yaninda talim etmistim. Yari ruyada, yari sanal alemde cercevelerimi kirmama yardimci oluyorsun, tesekkur ederim sana.
Sevgiler,

4/15/2007 07:59:00 AM  
Blogger zinnur said...

Tulin'cigim, gercekten mahcup ettin beni. Cok tesekkur ederim guzel sozlerin icin.
Sevgiler,

4/15/2007 08:01:00 AM  
Blogger zinnur said...

Ozlem, pek hayran olunacak bir kisiligim oldugunu dusunmesem de cok tesekkur ederim sana. Hayatimdaki guzellikler, hakkettigimden cok daha fazla, bu da bir gercek. Senin icin de herseyin en guzelini ve hayirlisini diliyorum.
Sevgiler,

4/15/2007 08:10:00 AM  
Blogger Neslihan said...

Merhaba Zinnur, ben de uzun bir süredir yemek bloglarının takipçisiyim, ve kendime bir blog açtım. Yeni olduğum için beni mimleyen olmadı ama aynı blogları takip ediyor sayılırım ve ancak bu kadar güzel anlatılırdı bu bloglar. İnsanın hissettiği, düşündüğü şeyleri, okuması çok güzel... Tariflerin takipçisiyim ve fotografı çok beğendim. Truf ikramına teşekkür ediyorum ve şimdilik sevgilerimi gönderiyorum
Neslihan

4/17/2007 04:11:00 AM  
Blogger Hanife said...

Resim cok guzel Zinnur.. Sayfandaki her fotograf gibi bu da cok guzel..

4/18/2007 03:44:00 PM  
Blogger Yelda Özyurt said...

Merhaba ZINNURcugum,
maalesef bilgisayarim bozuktu ve ben ancak okuyabiliyorum cevaplari. Cok tesekkür ederim canim, sizlere kavustugum icin cok mutluyum:))

4/26/2007 01:05:00 PM  

Post a Comment

<< Home